Modele de traduceri

      * - limba materna

Preţ

Unitatea de măsură pentru serviciile noastre de traducere este pagina sau 1500 semne, inclusiv spaţiile sau cuvântul (1 pagină poate avea între 250-280 cuvinte în dependenţă de limbă) a textului în limba sursă. Tariful minim pentru o comandă de traduceri este egal cu preţul unei pagini.

În continuare sunt afişate preţurile pentru traducerea textelor de o complexitate medie pentru unele combinaţii lingvistice:

Limba sursa Limba tinta Tarif/1500
semne cu spatii al
textului sursa
Tarif/cuvânt a
textului sursa
Engleza Româna 15 EUR 0,065 EUR
Italiana Româna 15 EUR 0,065 EUR
Engleza Rusa 15 EUR 0,065 EUR
Italiana Rusa 15 EUR 0,065 EUR
Rusa Româna 10 EUR 0,05 EUR
Româna Rusa 10 EUR 0,05 EUR

Dacă doriţi să aflaţi tariful pentru altă combinaţie lingvistică, vă rugăm să ne contactaţi.

Preţul variază în funcţie de complexitatea textului, limba şi termenele de predare ale traducerii. Taxa de urgenţă se aplică de la preţul de bază - stabilit pentru textul corespunzător - în dependenţă de cantitatea de pagini pe zi după cum urmează:

de la 11 până la 15 pagini/zi – 35%,
de la 16 până la 25 pagini/zi – 50%,
mai mult de 25 pagini/zi – 70%.

În cazul în care clientul solicită efectuarea traducerii în week-end (sâmbătă de la 14:00 până luni la 8:00 ora Italiei), în perioada sărbătorilor sau în afara orelor de lucru în zilele lucrătoare (până la 8:00 sau după 19:00 ora Italiei), se va aplica o taxă suplimentară de 20% din preţul de bază al traducerii cu condiţia că se respectă cantitatea de până la 10 pagini/zi. În caz contrar, taxa pentru week-end se adaugă la taxa de urgenţă respectivă.

Pentru a putea stabili preţul pentru traducerea Dvs., Vă rugăm să ne trimiteţi textul (sau 2-3 pagini din text) ce urmează să fie tradus, indicând în ce limbă doriţi să-l traduceţi, volumul total al traducerii şi dacă aveţi o dată limită preferată. Noi vă vom răspunde timp de câteva ore, indicând preţul, taxa de urgenţă (dacă este aplicabilă) şi termenul nostru limită (în caz când Dvs. nu aveţi preferinţe sau când nu reuşim să ne încadrăm în termenul de livrare, indicat de Dvs.). Clic aici pentru a trimite o cerere de ofertă.

AddMe - Search Engine Optimization