Modele de traduceri

      * - limba materna

Acasă

Trăim în secolul informatizării şi globalizării, când poţi afla din Internet veşti despre oameni cunoscuţi ce se află la mii de km depărtare, când filmele sunt lansate în aceeaşi zi în mai multe ţări, fiind traduse în limba respectivă şi adaptate la cultura acestor ţări. Chiar şi cărţile voluminoase sunt publicate şi pot fi citite cu interes de cititorii din întreaga lume doar peste câteva luni după apariţia operei în original. Comunitatea internaţională interacţionează în cadrul organizaţiilor mondiale, uniunilor economice şi politice datorită miilor de interpreţi ce asistă zilnic lucrul politicienilor, economiştilor, oamenilor de afaceri şi tuturor celor care comunică cu partenerii, colegii şi clienţii din alte ţări.

În toate aceste evenimente traducătorii şi interpreţii au un rol crucial, facilitând comunicarea şi promovând diversitatea popoarelor şi culturilor ce convieţuiesc pe Pământ.

Bine aţi venit pe site-ul nostru de servicii de traduceri şi interpretariat! Vom încerca să vă oferim soluţii potrivite pentru necesităţile Dvs.

United Translations a început această activitate în anul 2002 şi putem susţine cu certitudine că este o satisfacţie enormă să oferi clienţilor un serviciu de care au nevoie şi de care sunt mulţumiţi de fiecare dată când lucrează cu noi. Am ştiut din totdeauna să preţuim timpul clienţilor, care în vremurile noastre este puţin şi costă scump. Atragem o atenţie deosebită calităţii traducerilor şi respectării termenelor limită, iar clienţii ne răsplătesc cu mai multe comenzi, fiind convinşi că au găsit în noi un bun partener, care le cunoaşte şi le respectă exigenţele.

Vă propunem să colaboraţi cu noi, iar noi ne vom strădui să rămâneţi încântaţi şi să obţineţi încredere în partenerul Dvs. în traduceri, pe care eventual îl căutaţi de mai mult timp. Vom aştepta să ne contactaţi şi sperăm să reuşim să devenim parteneri de lungă durata.

Cu noi veţi putea pune la punct planul anual de traduceri.
    Cu noi veţi crea glosare de termeni pe tematici diverse.
       Cu noi veţi avea traduceri foarte bune ale documentelor Dvs..
             Cu noi nu veţi mai fi în căutare permanentă de noi traducători,
                   PENTRU CĂ VEŢI FI MULŢUMIŢI.

AddMe - Search Engine Optimization